Services
-

Wat doet digitom

Wij creëren jouw digitale aanwezigheid van het begin tot het einde. Van branding, logo-ontwerp en huisstijl tot webshops, advertentie campagnes en onderhoud.

Branding

Het neerzetten van een verfrissend merk voor jouw bedrijf is niet niks. Er is veel om over na te denken. Van strategie tot idee werken we samen om de juiste boodschap bij de juiste doelgroep te brengen.

Deze beginstappen leggen de basis voor het maken van je identiteit. Dit leggen we voor je vast in "brandguide" 

Webdesign

De volgende stap is het online zichtbaar maken van jouw merk. We bepalen de doelen van de website en leggen dit vast in wireframes. Hier overheen komt een mooi ontwerp overheen wat het beste aansluit bij jouw doelgroep.

Wanneer je helemaal gelukkig bent met het ontwerp van de homepage trekken we dit door naar de rest van de webpagina's.

Development

Je website of webshop tot leven brengen is een precisie klus. Tijdens het ontwikkelproces werken vormgever en ontwikkelaar nauw samen zodat alle elementen van je website op de juiste manier werken op verschillende soorten schermen (mobiel. tablet, desktop.

Als alles naar behoren werkt trainen we je om zelf je content te beheren in het CMS (Content Management System). Hosting en domeinregistratie regelen wij voor je en na oplevering krijg je 30 dagen gratis onderhoud.
Hoe pakken we dit aan

Zin in een samenwerking? Cool!
We hebben het proces opgebroken in een aantal duidelijke stappen. Scrol naar beneden en lees hoe het proces verloopt.

00 / Het begin

1 - 2 Weken
 • Briefing
 • Kennismaking
Klaar voor de start?  Je ontvangt van ons een vragenlijst om inzicht te krijgen in je wensen. Als we een click hebben plannen we een gesprek om dieper in te gaan op je wensen en eisen. Een op maat gemaakt voorstel komt jouw kant. Hierna zetten we vervolg stappen naar het creatieve proces.

01 / Creatieve briefing

1 - 2 Weken
 • Merk themas
 • Typographische stylen
 • Visuele richting
Hier starten we met het realiseren van een “tone-of-voice” en het vormgeven van je “brand-story”. 

Samen beslissen we wat de boodschap wordt en hoe we je gaan  onderscheiden van de rest. Op basis daarvan wordt er een style-guide gemaakt waarin we het kleurgebruik, typografie, beeldgebruik en algehele gevoel van het merk vastleggen.

02 / Branding

2 Weken
 • Logo
 • Typographie
 • Kleurgebruik
 • Huisstijlhandboek
Vervolgens creëren we een prachtige en doordachte identiteit, dit bevat het logo en huisstijl wat gebruikt kan worden in uitingen voor print en online. Na presentatie krijg je 1-3 feedback rondes. Als we het samen helemaal het einde vinden voegen we alles samen in huisstijlhandboek voor jouw bedrijf.

03 / Informatiearchitectuur

2 Weken
 • Sitemap
 • User Flow Diagrams
 • Architecture Document
De informatiearchitectuur van jouw project vat samen wat je wil bouwen in woorden en diagrammen. Samen creëren we een overzicht van de functionaliteit en content van jouw website of webshop, hiervan worden pagina’s gemaakt die we op de meest logische wijze aan de gebruiker presenteren

04 / Webdesign

2 - 4 Weken
 • Wireframes
 • Ontwerp
In deze stap maken we de wireframes -een blauwdruk die het skelet van jouw website weergeeft om er zeker van te zijn dat elk element op de juiste plek staat. Indien nodig krijg je 1 – 3 feedback rondes. Na goedkeuring beginnen we met het ontwerp van de homepage voor zowel desktop als mobiel. Na presentatie en goedkeuring trekken we het design door naar de overige pagina’s.

05 / Development

4 - 8 Weken
 • Jouw Website / Webshop
 • Toegang tot het Content Management System (CMS)
 • CMS Training
Het tot leven brengen van jouw website of webshop is geen kleinigheid. Tijdens het gehele project wordt er nauw samengewerkt tussen de vormgever en ontwikkelaar om ervoor te zorgen dat alles prachtig oogt en perfect werkt op alle (mobiele)apparaten.

Gedurende het ontwikkelproces zullen er momenten zijn waarop je een kijkje kan nemen op de bouwplaats. Op deze manier komen we niet voor verrassingen te staan en krijg je na oplevering precies wat je je had voorgesteld.

Tot slot krijg je bij oplevering toegang tot het CMS (Content Management System). Hier leren we je hoe je content moet toevoegen of aanpassen in jouw website.